Snyggt.





Alltså, jag vill verkligen ha halsbandet! Och hur underbara är inte shortsen? Hur snyggt liksom?! Båda är från ginatricot!

BAD

Har inte bloggat på hur länge som helst typ. Men nu fan ska det bli ändring! Har samlat på mig hur många och hur fina bilder som helst (från internet, inget jag har fotat) och har.. inte så jätte mycket annat att berätta dock. Men kan skriva lite kort att två kompisar (ok, de enda jag har) från skolan fick se hur jag bor idag, plus träffa min lilla mops Noah! Vi hade en mysig picknick och blev skrämda av stora fåglar. Kewl!

Hörs sen! Ps, fyller år nästa vecka!

hair.





Ja, ibland önskar jag ju att jag aldrig klippt mig.


Lilla Noah.

Kan passa på och blogga nu medan min söta, älskade lilla vovve Noah sover. Japp, ni läste rätt. Åkte enda till norrköping i morse, irrade runt, och kom till slut fram och hämtade världens sötaste lilla mops pojke. Så fin han är! Nu kommer syskonen och väcker honom.. Gaah. Han måste ju få sova?!




on and on.


Blake Lively.







Bara jag som faktiskt tycker hon passar i denna färg?

&

be någon fylla i ditt hjärta med rosa färg
&
blommor
&
fjärilar
&
kanske dig

johnossi

Igår så var jag på Gröna Lund och såg Johnossi! Fick träffa dom också, status?!. Efter det så hamnade vi på någon danstävling, där var våran danslärare från Balettakademin också. Coolt. Sen sov jag hos Lowis, vaknade tidigt, vågade inte väcka henne, låg och stirra in i taket.
Nu är jag hemma (har varit de nån timme) och mååste börja med min svenska rapport. Dö. Orkar inte?

16.45

Alltså, blogg.se har inte funkat för mig på år&dar, men nu ska jag fan ta igen det här.. Men, självklart, så har jag egentligen inget att berätta förutom att jag har fått jobb på festivalen Putte i parken, men kanske befinner mig i Polen då. Ska maila och fråga vilka tider som gäller och så vidare. Och sen en hundra gånger så roligt grej.. jag ska, på riktigt, ringa om en mops idag! Har nog inte bloggat någonting om mopsar på denna blogg, men folk som känner mig vet att jag är helt galen i dem. Så nu ska jag äntligen ta mod till mig att ringa (hatar att prata i telefon).

Hörs sen!<3

it's like my birthday.



Kolla vad jag har fått av mor min! Man kan ju nästan tro att det är min födelsedag eller något. Tack mamma! <3

Kan skriva allt vad det är:

8 ansiktsmasker
4 hårinpackingar
2 paket lösögonfransar
1 paket frans- och ögobrynsfärg
1 ögonbrynspenna
2 st bodylotion America
2 st värmeskydd för håret
1 ''do not disturb'' skylt för dörren
2 par strumpor
1 sovklänning, typ
2 st bodylotions, den ena kokos och den andra mango&papaya
1 kopp + varm chocklad mix
1 turban handuk
1 ansiktsrengörningsduk
1 mikrofiber pads

Och godis + veckoplanerare (som då inte syns på bilden)

wardrobe.





Har ju egentligen inte visat hur mitt rum blev. Mest för att det inte riktigt är helt klart, men också för att jag är lat. Men här är garderoben! Vit! Inte värsta wow liksom tänker ni nu, men den var blå innuti innan. Så, jo.

acne. ACNE.





Om jag vill ha den här klänningen?

älskar dig

"Jag älskar dig utan att veta hur, eller när, eller varifrån. Jag älskar dig med rättframhet, utan hämningar eller stolthet; så jag älskar dig för att jag inte känner till något annat sätt".

Pablo Neruda


RSS 2.0