rihanna.



Jag vet inte varför men jag älskar verkligen Rihannas outfit på den här bilden! Och håret liksom?!

nästan nytt part three.







Första paret är från Din Sko, andra paret är från H&M. Dem som känner mig bra vet att jag lääänge har velat ha ett par röda satin pumps. Alltså gud så läckert. Det fanns världens finaste med stängd tå och utan rosett på Din Sko för länge sen men hittade aldrig någon i min storlek. För ett par månader sen kom jag över dessa skönheter, för endast 100 kr!

Bomb Shell.



Med



Utan





Alltså ja.

allt möjligt.

Idag har jag varit inne i stan med Steph. Först gick vi lite i affärer, sen gick vi på gratis utställning i Konsert huset, åt mat på Taco Bell, gick på minnesstund för Norge på Sergels Torg, fikade lite på Waynes Coffee (drack en jätte god hallon vanlig smoothie), osv. Men det bästa var nog inne på Lindex där vi hittade den fantastiska uppfiningen Bomb Shells. En BH som gör brösten hur stora som helst. Endast 149,50 kr. Så värt, ångrar nästan att jag inte köpte.

När jag kom hem så satt Carolina här med sin mamma och drack vin med mina föräldrar. Det var ju en trevlig överasskning. Så vi har hängt tills för en stund sen då hon behövde dra hemmåt för att chilla med sin mor.













Ska btw visa bilder när jag har Bomb Shell BH:n på mig (med tröja över såklart). Så ska ni få se skillnaden!

nästan nytt part two.



Armband från Polen, örhängen från Italien.



Armband från Italien



Armband från Polen

nästan nytt part one.







Cubus (från Polen), Bikbok och New Yorker.

internet.

Idag har mitt internet inte funkat någonting.. Ingen visste vad det var för fel så för ungefär en halvtimme testade jag att starta om datorn. Gissa om det funkade? Haha, om jag ändå tänkt på det tidigare. Nu har vi iallafall fikat här hemma och imorgon ska jag in till stan! Om vädret tillåter så ska jag ha min underbara vita klänning <3.

Idag har jag faktiskt, tro det eller ej, fotat massa kläder och grejer att visa er. Det är både saker jag har köpt för flera månader sen och glömt att visa, och saker jag har köpt i Italien och Polen osv. Vissa kläder har jag säkert visat lite smått (speciellt från Italien bilderna) men nu ska jag visa bättre och skriva vart jag köpt de.

Så, det blir en liten shopping special nu här ett tag i bloggen! Spännande.

kex



Alltså, inte för att vara sån.. men är det någon som tycker om dessa kex?

tårta.

Idag var mamma&pappa och köpte nya utemöbler, jätte fina. Väldigt dyra men det blir nog värt pengarna när vi fixar till tomten så det blir snyggt och fräscht. Så vi tog en liten kvällsfika för ett tag sen. Jag tror det var vitchoklad mousse på socker botten (typ sockerkaka), med bär på. Hur som helst jätte gott. Älskar ju liksom allt för sig, så tillsammans kan ju inte bli annat än bra? Jag drack citron&honugns té till. Köpte det idag och det var gott, men inte det godaste teét som finns.







Osminkad och jätte ful. Men det bjuder jag på. Det är ju så skönt att vara osminkad, och sen på kvällen, att slippa ta av smink! Lycka!

Eric Saade, why u so mean

Skansen var kul. Allsången var mindre kul. Efter som att Lily är mini (5 år) så var det ju omöjligt att se något. Hon fick sitta på mna axlar och såg Eric Saade lite under genrepet. Sen under själva grejen bestämde vi oss för att ge upp. Men sen så skulle han tydligen sjunga en till låt efter programmet när många redan gått. Så då kunde vi mosa in oss på kanten och hon fick sitta på mina axlar och se sin idol, haha! (Btw, en våffla, EN, med lite sylt och grädde kostar 45 kr. Sånt jävla skämt).

Efteråt var det signering men pappa stod redan med bilen utanför och väntade så jag var sjukt stressad. Men Lily ville inte gå därifrån, hon ville ju ha autograf. Hon slog mig till och med. På riktigt. Men, vi fick stanna för autograf, snel pappa. Vi stod där i en timme och när han sen kom så gick han först förbi (vi stod ju inte längst fram, men folk lämnade så till slut gjorde vi det). Då flirtade jag lite med en sexi vakt. Han var faktiskt soet. Wow, lång, solbränd, mörkt hår och mörka ögon. Läckert. Hur. Som. Helst. Sen efter ett bra jävla tag börjar han komma tillbaka. Gissa vad vi hör då? ''Han måste gå''. Jag ropar förtvivlat efter honom men han bara går. Går förbi en femårig liten tjej som stått och väntat på honom i över en timme. En femårig tjej som varit så förväntans full. En femårig tjej som satt på mina axlar lycklig och klappade händer i otakt till musiken. Behöver jag säga att jag inte tycker om Eric Saade längre (om jag nu gjorde det innan.. ehh, nej,)? Till och med vakten tyckte synd om henne. Han ba ''Nästa gång...'' (vi hade pratat med honom om Eric&Måns osv). Lily sa inte ett ord, nickade frenetiskt och började gråta sen när vi gått därifrån.

Eric Saade, I hate u.



Moi



Lily ville posa framför allt.



Såg en ekorre som tyckte om glass!



Hahah, hur söt?!



Soet



Polare



Åh vad hon är fin.



Den här bilden tog Lily på Eric Saade.

Le fu.

Något helt galet har hänt med mitt minneskort panik panik panik panik så detta blir bildlöst. Men hur som helst, tänkte bara berätta att nu ska jag och Lily åka till skansen. Titta på djur, äta glass, åka karuseller, äta våfflor, köpa lotter och sen se Allsång på skansen. Hon är nämligen lite små kär i Eric Saade. Haha.

Polen.

Alltså, jag orkar inte göra som jag gjorde med Rom. Det vill säga ''Polen part one'' osv. Utan jag skriver en kort sammanfattning här och lägger in lite bilder.

Resan till Polen var inget annat än lång och jobbig, fast jag sov nästan hela tiden, så det var ju bra. Väl i Polen så kände jag igen mig, otroligt nog. Jag har sämst minne nämligen och det var flera år sen jag var där sist. Körde runt lite och hittade till slut till lägenheten vi hyrt. Vi bodde i Gdansk också, om någon undrar. Haha.
Under våran vistelse så gjorde vi lite allt möjligt, gick till stranden (dock så var det kallt), gick i gallerior, bowlade, besökte ett zoo, promenerade i Gamla Stan osv. Vi bråkade också väldigt mycket, det ska tillägas. Vi åkte till och med hem en dag tidigare för att alla bara var sura.



Åt en konstig twister.



I ett sånt hus bodde vi.



Stranden.



Kompis!



Åt på Starbucks, jätte gott!



Fina små hus.



Ghostface.



Fint.



Som sagt, inte alltid så jätte glada.



Söt mamma, som btw, har en jääätte fin tröja. Ska stjäla den och matcha med vita härliga byxor. Åh så fint.



Åt jätte god och billig mat en dag.

PUSS!

Norge.

Alltså, jag har inte bloggat om Norge eftersom att jag personligen känner att det är rätt så uppenbart att det som hänt är sjukt. Det är inget man behöver skriva på papper, det är för självklart. Men jag tänker ändå bara säga att, mina tankar går till alla drabbade. ♥

today.





Haha Noah på sista bilden

Idag har jag nog inte åstadkommit någonting. Eller jo, jag var snäll och gjorde maten idag. Det blev en sen lunch/tidig middag bestående av sallad. Mums. Fast jag har typ tappat aptiten, på riktigt. Igår gjorde jag också mat, krämig gräddsås med kantareller och kyckling + pasta. Man hör ju hur gott det låter? Men tyckte inte heller det var sådär jätte spännande med mat då. Lovar att mitt undermedvetna bantar eftersom att jag har gått upp hur jävla mycket i vikt som helst under sommaren. Asså allvarligt, hahah, inte ens kul.

25 juli



25 juli. Nu är det mindre än en månad tills skolan börjar. Sommaren är snart slut. Fast om man frågar mig så har inte sommaren ens börjat än. Men alltså, på riktigt? Jag har haft en enda sol-vecka under sommarlovet. Och då var jag utomlands. Vädret denna sommar har varit så otroligt dålig så jag undrar på riktigt om detta är ett skämt? Det måste ju ha regnat mer än 80% av hela jävla sommaren?

dagens.



Ignorera uttrycket, försökte se lite sådär Kenza cool ut.

/Långkjol från JC/ Magtröja från New Yorker/ Jeansjacka från Gina Tricot/

Liam Hemsworth.

Seriöst. Världens snyggaste man?











Orkar inte ens.

SHORTS.



Har velat ha dessa shorts jätte länge. Men när jag såg de i affär kom fram till att jag inte hade råd. Det var nämligen bara några veckor innan Italien resan, så jag ville spara pengar. I förrgår fick jag min försenade födelsedags present av Steph. Ni kan ju gissa vad det var? Så jävla fint. Min lilla ängel <3.

allvarligt.

Allvarligt Bikbok, hur jävla snygga klänningar får man ha? För någon dag sen så bloggade jag om två helt fantastiska klänningar därifrån (dock var den andra klänningen inte lika vacker som jag hoppats på). Och igår var jag på bio med Steph (såg Baksmällan 2) och inne i Bikbok hittade jag den helt underbara klänningen. Så sjukt jävla snygg. Fattar ni vilken ångest jag hade över vilken färg jag skulle välja? Svart eller vitt. Så jävla svårt, haha. Valde till slut svart, men ska köpa den vita också. Jag har nämligen fått total ångest nu över att jag valde den svarta (fast vet att det skulle va tvärtom om jag köpt den vita).



Klänningen. Ignorera det over exited uttrycket, haha!



Steph och hennes Baksmälle-lover

Home.

Skulle egentligen kommit hem från Polen idag, men kom faktiskt hem igår. Vi fixade om biljetterna för alla bara bråkade.. Haha. Jaja, det är som det är. Lägger in lite bilder och sånt någon annan dag. Känner att jag saknar lite livsglädje just nu. Orkar typ ingenting? Måste ta några dagar att ladda upp mig!

Puss!

dresses

Bikbok har fått in två jätte fina klänningar på hemsidan och jag hoppas att de finns i affär någonstans!! Asså fy helvete vad snygga det är. Har letat efter en sån (den första klänningen) i år nu!





Den svarta är favoriten. Eller, gaah, kan inte välja. Så stört jävla snygga.





Här är den vita favoriten.

beyonce.



Asså det är något speciellt med den här bilden. Vet inte vad men den är jätte vacker?

jessica.

Lite bilder på en inspirationskälla;












hot.

Som om man inte redan var avundsjuk på Mollie King liksom..









Liksom. Hur snygg är han inte?

Just Tonight.


Italy part five

Våran sista dag! Planet gick klockan 20.30 men för att vara säkra på att hitta rätt till flyplatsen osv så åkte vi ifrån våran mysiga lilla ''bungalow'' vid 15.15 redan. Men vi solade lite, åt lite, duschade av oss, städade, packade m.m.



I poolen kunde man leka i en plast bubbla..



Hahah... soeta



Fikade på flyplatsen



Hahah. Hittade en Cornetto Kokos!!!!!!!!!! Så gott (åt kokosglass tre gånger under vår vistelse hehe)



Sista bilden som togs i Italien. ''You're not allowed to takes photos here'' Hehehe

Italy part four

Den tredje juli så drog vi in till Rom igen men denna gång var en sååån stor besvikelse. Eftersom att vi redan gjort de mesta i Rom så irrade vi mest runt och fick ingenting gjort. Det enda vi gjorde egentligen var att åka till en stor söndags marknad, Porta Portese. Men det ångrar jag grymt i efterhand. Slösade bort typ 2 timmar på att hitta och komma dit. Både jag och mamma var lite små irriterade den dagen också.



Porta Portese



Colosseum



Shoppade jätte mycket inne på Prada.. eller?



Vi köpte en burk tonfisk till våran nya katt kompis Lortis.



Kollade på lite underhållning under kvällen.


Italy part three

Den andra juli tog vi en till soft dag vid poolen. Jätte skönt, dock så började det spöregna så vi fick springa hem. Haha. Satt i rummet ett tag och vilade tills solen kom fram igen. Sen åkte vi in till lilla staden igen, åt lite pizza, köpte lite mat m.m.



Vindruvor



Stad



Hahaha ful. Mamma fotade min när jag chillade i poolen



Min fina kjol jag köpte i Rom!



Bodybuilder armar

Insåg precis att vissa bilder kan hamna fel. Asså, om jag kanske sagt att en bild är från andra dagen så finns det en liten risk att den egentligen är från sista osv. Bara så ni vet.

Italy part two

Den 1 juli åkte vi in till Rom och vi hann med en massa. Vi gick längst Via Del Corso (shoppinggata) och köpte lite saker, satt på Spanska Trappan, kastade mynt i Fontana Di Trevi, åt massa glass, kollade på S:t Peters kyrkan, glodde på Colosseum, gick förbi Vatikanen, shoppade i Roms ''China Town'' och åt fantastiskt god pasta!



Jag



Spanska trappan



Haha!



Vi



Tog självklart kokos.. och nutella.



Kastade i ett mynt



Glor på Colosseum, måste typ skriva ett inlägg om bara Colosseum tror jag. Så mäktigt.



Super god mat! Pasta med gräddsås, skinka och svamp. Gaaah


Italy part one

Vi kom fram till Italien den 29 juni men jag tog endast en bild den dagen och det var på kvällen vi hittade rätt till dit vi skulle bo. Därför skippar jag att berätta om våran ''första'' dag eftersom att det inte hände så mycket. Förutom att manliga italienska poliser suger på att kommunicera eller bara inte vill hjälpa till.

Hur som helst, den 30 juni spenderade vi vid poolen och sen åkte vi in till en liten mysig stad. Gick så otroligt mycket så benen nästan ramlade av. Vi trodde nämligen att våran slutstation mataffär/galleria låg i närheten. Ikke sa nikke, den låg hur långt bort som helst. Men vi klarade det haha.



Första frukosten fick vi inhandla i en mysig liten mini market.



Söt grabb där bak



Testade poolen för första gången, mys!



Hahah.. och ja, jag vet att underdelen och överdelen är olika rosa..



Jag och mamï



I lilla staden



Fina mamma



Första middagen.


Polen.

Nu har jag officielt skrivit klart fem olika Italien delar som kommer upp medans jag är borta i Polen. Tror till och med att den första kommer idag (skrev de 3/4 första igår nämligen så kommer inte riktigt ihåg). Nu ska jag ta och förprogramera några andra inlägg också, till de resterande dagarna och så det inté bara blir massa smexiga bilder på mig i bikini. JK.



Är jag soet eller är jag soet

Svar: soet

Hej igen.

Hemma från Italien nu. Eller asså kom inte hem idag men, igår natt satte jag min fot i huset haha. Noah har blivit jätte stor! Trodde knappt att det var sant när jag lyfte honom, han måste väga jätte mycket nu!

Imorgon iallafall så åker jag till Polen, kommer hem den 14 juli. Så stört att lämna Noah igen. Jag bölade som en liten skitunge dagen innan jag åkte hem från Italien. Hur ska jag klara att lämna honom så snabbt inpå, och under en längre tid dessutom? Gaah. Men som ni förstår så blir det ingen uppdatering under tiden jag är borta. Ska dock förprogramera några inlägg med lite bilder och smått&gott från Rom.

Puss hej, måste packa!!

RSS 2.0