Nu drar vi.

Om tio minuter åker vi till Arlanda och sen bär det av. Kommer självklart inte kunna blogga under tiden då jag är borta. Om man inte kan låna en dator där vi ska bo, man har nämligen gratis internet i de allmäna utrymmerna. Så vi får se.

Hare så bra här hemma i Sverige nu!!!

Pusspusspuss <3

Italy.

Idag åker jag ju som sagt till Italien.. så sjukt spännande, men ändå läskigt. Både jag och mamma är lite flygrädda. Och jag som verkligen inte vill lämna min lilla bebis :( Just nu ligger han och sover men sen ska vi gosa tills jag åker.. Usch vad jobbigt detta är. Kommer hem på måndag, har då två dagar på mig att mysa och gosa.. Sen den 7 åker jag till Polen och måste lämna honom igen. Asså orkar inte ens :'( Pappa kör oss iallafall till flygplatsen vid 2, så har några timmar på mig att säga hejdå.. <3

Nu måste jag springa och leta upp en boll och ett par skor..



BEBIS <3

hur snygg?









Har faktiskt aldrig gillat henne egentligen. Men har nu kommit på att hon är ju as snygg? Typ perfekt att ta inspiration ifrån.

27 juni

Idag har jag varit med en kompis, Hanna, vi satt mest och pratade då vi inte träffats på ganska länge. Men sen hur som helst så tog vi en promenad till Siba och sen ica. Jag köpte ett minneskort till digitalkameran som jag ska ta med till Italien.



Hanna med sitt långa fina blonda hår.



Hanna och Noah.

passion










.



Den här bilden tog min lillasyster på mig under midsommar. Jag gillar den. Men hade helt klart gillat den mer om tex den gröna filten inte legat där och om man inte sett vissa saker. Som bland annat spikmattan, hundmaten m.m. På bilden ser man iallafall lite av min nya jätte fina frans tröja. (Men ska visa en bättre bild, såklart.) Är typ kär i fransar?

fransar.







Skulle gärna ha med mig detta till Italien.. Men, man kan ju inte få allt.

trötta hundar.



När hundisarna låg och vilade för några dagar sen. Så söta <3

smultron.

Idag åt jag först en stor god brunch med american pancakes, baguetter, te osv. Sen tog vi bilen (lata), parkerade den och plockade maaassa smultron! Ni får se här nere. Det var så sjukt mycket men till slut behövde vi hejda oss. Det var jag, min pappa, lillasyster och våra två hundar, Noah&Lukas. Efter vi lämnat smultrona i bilen så gick vi till skogen och tog en promenad. Det var första gången Noah var i skogen och han sprang jätte mycket och var super duktigt. Nu är han dock helt slut haha. Iallafall, efter det åkte vi och köpte vaniljglass på en skum affär och nu sitter vi här och äter!




Vi hade ingen ordentlig burk så vi fick plocka i denna!



Tvätta och rensa bären måste man göra!



Lägga i ful serveringsskål = ja.



Smultron!

turkisk yoghurt



Måste bara tipsa om ett underbart mellanmål/frukost.. Denna fantastiska yoghurt med müsli och lite rinnande honung över. Herregud.

filmkväll

Idag hade jag och Lily tänkt att åka till Kista Galleria, skulle kolla på bla bikinis, shorts, solkräm m.m. Men det blev aldrig av och vi bestämde oss för att åka någon annandag. Istället så körde mamma oss till ica och vi köpte lite saker att mumsa på. Jag köpte (fast alla åt), choklad mousse, frukter + vit choklad (i ugnen med glass) och en choklad crossiant. Crossianten åt jag dock i bilen för att få för mig själv hehe. Nu har vi tittat på ''Situation Magnusson''. Jag hade ju föredragit en skräckfilm, men eftersom att fjärrkontrollen är borta så fick det bli en svensk film. Halvdan, roligt på något ställe men inget jag skulle rekomendera.

Blir lite bildlöst och tråkigt nu känner jag.. men ska ta och fotografera allt nytt jag köpt på mig under lovet än så länge. Plus att på onsdag åker jag och mami till Italien så då kommer bloggen fyllas av härliga bilder <3.

shoes.

Hur fina är inte dessa skor?




Älskar de ljusa paret! Om jag minns rätt så är båda från H&M.

oki.

Igår var jag på grillfest hos en gammal kompis. Eller hon är ju inte gammal, men ah ni fattar. Idag har jag inte orkat någonting.. fast har faktiskt börjat städa lite smått.. Tro det eller ej. Åhh allt känns så meningslöst.

Sad_girl_yes

Italien.

Nu har vi fixat denna smörja som Ryanair försatt oss i. Tydligen hade inte betlaningen gått igenom och vi hade inte en biljett. Fast jag satt med två utskrifter + bokningsnummer i handen. Nu har vi iallafall bokat med Arlanda (aldrig mer ryanair), och det blir av. Den 29 juni drar vi!

peace

Igårkväll/natt (vet inte om det räknas som natt när klockan är efter 00.00?) så tog jag bussen hem från en kompis. Jag åkte en station. Det var på riktigt något av de värsta jag gjort på länge. Seriöst, en station?! Jag orkar inte ens. Alla glodde, ahahah. K bry info jag vet, men det var pinsamt.

Snart ska jag till banken ang denna dumma Ryanair bokning.

Peace. (hahaha)

school's out.

Igår var jag på School's out festival i Sollentuna. Det regnade för det mesta så jag kan ju inte säga att det var den bästa starten på sommarlovet, som denna festival typ skulle vara? Två scener, lite matstånd och ett fjortis party tält. Jag och Lina rockade tältet..

Btw, jag officielt hatar Ryanair. Tror inte vi kommer iväg till Italien. Boka ALDRIG med det flygbolaget.


20.50

Vad hände med dagen? Gud så fort den gick. Lovar att hela sommarlovet kommer gå lika fort..

Igår i kista så köpte jag en jätte söt topp från Monki som jag kan visa imorgon! På kvällen träffade jag en kompis och tittade på film. Idag har jag gjort nada och dagen är typ slut?

bra start på dagen.



Eftersom att det är viktigt att starta dagen bra och jag + en vän ska bli nyttiga och duktiga från och med idag (vi har sagt så i ungefär 5 år nu) så äter jag detta!

mat.

Har gjort en ''mat'' kategori, kände att det behövdes haha.. Eller det kommer nog behövas iallafall. TAR BORT KATEGORIEN, HAR FÖR MÅNGA!

Här är en bild på as god mat som jag åt för nån vecka sen!


gårdagens dagens.

Tror detta blir första inlägget i kategorin ''dagens''.. Och det är inte ens det här jag kommer ha på mig idag, detta är nämligen vad jag hade på mig igår!




Det ser smutsigt ut, men det är spegeln. Kjolen och linnet är från H&M och jeansjackan från Gina Tricot.

pancakes.





Igår kväll var kul. Haffade massa kex, haaha. Bästa var när vi letade efter någonstans att köpa godis men allt var stängt <3.

Sov hos Steph och imorse gick vi över till mig och gjorde american pancakes och muffins. Klockan fyra ska vi åka till kista och shoppa!

saturday.

Idag har jag firat min födelsedag lite (ytterst lite..) sen har jag hängt på stranden och chillat. Nu ska jag snart dra ut och käka pizza och sen får vi se vad som händer.

Har på mig mina nya fina örhängen från Glitter idag! Visar en bild på hela outiften ikväll eller imorgon!



Jag vet att bilden är suddig, men det var allt jag hann med!

Puss!

fruits.

Nu har jag fått sommarlov!!! Ojoj vad skönt. Våran avslutning var dock lame, men ah. Nu kommer jag nog också blogga lite mer, eftersom att jag inte har massa plugg och sånt. Ska snart äta lite grillat, och sen fruktsallad!

Och vet ni? 19 dagar kvar till Italien. <3

s&s






SEVENTEEN

Jag blir fan sjutton år idag. Wow. Eller vadå wow? Det är väl inget specielt med sjutton egentligen men nästa år.. ah då ni. Arton år. Det är coolt.

Kan skriva lite mer om min födelsedag imorgon (ledig!!) för nu måste jag ta det luugnt.

smycken.







Tänkte visa lite fler bilder från mitt rum.. Här i vilar mina fina smycken <3

.,.









www.lookbok.com

nails



Idag ska jag fixa mina naglar!! Dock själv och jag suger men det kommer förhoppningsvis bli såå fint!

neww





Dåliga bilder. Men ny kjol från H&M och ny topp från Bikbok.

loppmarknad.

Idag har jag och min familj stått och sålt på loppis. Jag har fan tjänat in 400 kronor!! (Dock har jag fått lite av pappa också, men ändå!) Sålde bland annat 3 skärp, 2 par byxor, 2 skivor, 4 klänningar m.m. Fett awesome. Nu ska jag shoppa.

Igår tittade jag på filmen The Hills Have Eyes, den var aaas bra, så nu ska jag se den igen haha! Jag har typ fått en crush på Dan Byrd, han som spelar i Cougar Town. Såå söt.



Soet.

ja, varför inte?









Bilder från tumblr och sånt.

jordgubbar



Har precis ätit lite jordgubbar&glass och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem! Är nyfiken på om de har hittat något till mig, hihi. Kom precis på att jag inte har ett liv nu när jag fått Noah. Kan ju inte gå någonstans (om jag inte vill ta med honom). Le fu. 

soola

Ligger och solar (eller ah, nu sitter jag ju inne och bloggar..), det är ju sjukt varmt! Tror att det är 25 grader i solen.. iallafall om man ska lita på klart.se. Dock blåser det ganska mycket.. Det är rätt så jobbigt. Plus att ingen är hemma att vakta lilla Noah så jag blir avbruten på min solstund heela tiden. Mina föräldrar är inne i Stockholm på någon mat sak. Ja, de gillar mat. Mamma skulle också titta på presenter till mig. Jag fyller ju år på tisdag!! Shit.

Hörs sen! <3

s&v












Om jag fick önska att två personer skulle bli ett par.. ah då skulle det bli Snookie och Vinny från Jersey Shore (ja, jag tittar på det.. Skratta om ni vill) Asså seriöst.  Jag typ gillar kärlek. Usch, jag är alldeles löjlig men shit vad fina de är tillsammans.

kycklingsallad

Har gjort världens godaste sallad. Lovar. Gud så gott det var. Snart kommer en kompis hit och då ska vi steka och chilla! Har laddat upp med naturgodis, massa vatten, stereo, brillor och tidningar! Shit, nu är fan sommaren här!



Min blogg borde typ bli en matblogg.

selena gomez

Med risk för att verka besatt.. men hur snygg är inte Selena Gomez?!


















lunch



Tänkte bara visa min lunch idag. Försöker ju bli nyttig.. Lyckas ganska bra om man bortser från foccasia brödet.. Asså, vet egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg.. vill bara publicera lite mer av mina egna bilder. Haha, känns nämligen som om jag bara lägger upp bilder som inte är mina, och det är ju inte lika kul. Gott var det iallafall!

voice


TODAY

Idag var det egentligen tänk att jag skulle ha piratkväll hos en kompis. Med piratkväll menar vi att filmerna Pirates of the Caribbean ska ses och mysa såklart! Fast jag vet inte hur det blir nu, har ju Noah och allt.. Mamma och pappa är inte heller så sugna på att vakta honom.. Men ja som sagt, vi får se. Nu ska jag hämta kameran och filma honom lite!

ligga


scones&bagels

Ska gå till ica snart tror jag.. Jag vill nämligen baka scones och bagels. Jag blev så sjukt sugen på scones idag när jag slutat skolan så jag gick till Espresso House men dom sa att scones endast finns på mornarna.. Vad är det för bullshit liksom?

Jag har ju dessutom tänkt att börja mitt nyttiga liv idag (ja, jag vet att ljust bröd inte är det nyttigaste som finns..) så då kan jag ju passa på att köpa lite saker. Med saker menar jag mat, och med mat menar jag typ grönsaker, frukter, fullkornspasta m.m.

Hör sen lovers

1 juni.

Asså herregud det är redan den första juni. Tiden går så sjukt fort nu för tiden, jag hänger inte ens med? Liksom, halva året har gått och vad har jag egentligen hunnit med?
Hur som helst, har inte skrivit på år och dar känns det som.. Men nu ska det, på riktigt, bli ändring på det. Jag har haffat en massa fina bilder från olika internet sidor så jag har massa fina saker att visa <3


RSS 2.0