19.19



Blev vasastaden och lilla Louise (som jag trott enda tills hon inte svarade på mina sms... GRRR Lowis.) Och bilden, en dålig ursäkt för att visa mitt hår. Vet ju att man knappt ser något. Men kändes tomt utan bild. Och vad ful jag är? Håret ser inte ut sådär.. shit. Ser ju helt retarded ut.

valborg.

Idag är det valborg. Så splittrad över vad jag ska göra. Måste ta mig samman och reda upp detta snart. Nu känner jag typ bara för att ligga hemma och äta. Helt seriöst, orkar inte längre.

Men hur som helst.. idag har jag varit på loppis/skivmässa. Det var väl kul. Köpte en spikmatta för 40 kr, en kofta och svart t-shirt för 10 kr tillsammans. Bra! Det bästa var påväg till loppisen (det var jag, min kompis Carolina, hennes mamma, min pappa och min lillasyster) så säger Carolina, ''jag älskar våran familj''. Hon var helt seriös och tänkte inte ens på att vi egentligen inte är en familj. (fast i hjärtat är vi ju såklart det.)

Sen gick jag, Lina, lillasyster och Stephanie, helt seriöst och fångade salamandrar. Det var stört kul, på riktigt. Jag var bäst, självklart. Vi fångade två stycken enorma. Och jag menar verkligen enorma. Vi grät typ av skräck?

Gud vad mycket uppdelnigar det blev nu.. Får se hur det blir ikväll osv. Hörs sen!

vanilla.





Det här är min absoluta favorit bodylotion. Det luktar helt fantastiskt av vanilj. Så sjukt underbar. Vill typ äta den<3 Finns på lindex för under 100 lappen.

just like the ocean we won't be pacific anymore

(carefact info, jag vill ha rubriken tatuerad över mina skulderblad)

Det går segt för mig att ta kort på mitt nya hår.. Jag har liksom aldrig någon lust att ta kort på mig själv.. Jag har till och med en kategori som heter ''dagens'' eller något. Alltså en kategori där jag ska visa vad jag har på mig. Jag har inte ens ett enda inlägg där i. Så ni föstår att jag inte gillar att ta kort på mig själv? Det är så jobbigt också, ställa timer, få det snyggt m.m. Orkar inte fråga någon om hjälp, haha.

MEN, jag lovar. Innan veckans slut. Annars.

enter shikari.

Idag har varit en super mysig dag, men såklart så är det alltid tråkigt att vara tillbaka till skolan.. Men nu är det inte så lång kvar till sommarlovet! Och vet ni vad jag läste idag!!!!!!!!! Mitt favorit band Enter Shikari kommer till Sverige inte en eller två gånger, utan TRE gånger i september! Shit vilket lyckorus jag fick när jag läste det. Läste tidigare idag att de skulle meddela Europa spelningar senare på eftermiddagen och typ grät när jag läste att de faktiskt ska hit<3.






page.

Idag har jag varit hos en kompis som har klippt mitt hår till en page liknande frisyr(!!!). Känns sjukt ovant och så men hoppas jag vänjer mig så snart som möjligt. Och på tal om ingenting så ska jag nog köpa ett gymkort imorgon. Nu ska fan mitt nya liv börja, eller???!!!


randy.


bikbokkkk






påsk. påsk. påsk. påsk.

Har precis ätit påskmiddag och en jätte god efterrätt! Gräddfil blandat med smält marabou choklad och jordgubbar med socker och basilika. Supergott.
Har varit i centrum innan också, jag shoppade för över 700 kr.. Alltså. Mitt studiebidrag är snart slut. Och jag fick det typ igår? Kan visa nästa vecka så fort jag orkar ta kort. Men jag kan iallafall ta och visa två saker som jag köpte för några dagar sen, för de har jag hunnit ta kort på. Så stay tuned!

two bags.





Den första hade jag tänkt att köpa i torsdags och den andra har jag precis förälskat mig i. Ska ta och köpa den cognac färgade så fort jag får chansen <3
Båda är från ginatricot.

vår.



Har suttit och läst SOLO och ätit vanilj&pistage längd (fast försöker ta bort så mycket pistage som möjligt) och druckit blåbärs dricka i solen. Önskar att det blir ännu varmare så att jag kan sola. Jag vet att många solar redan nu, men jag kan inte sola om det är under runt 20 grader. Det är för kallt för mig då, haha!

born this way



''I'm beautiful in my way
Cause God makes no mistakes''

thai&glass

Igår hade jag en supermysig dag. Först åt jag thai buffé med två kompisar och gick en liten promenad efteråt. Sen på kvällen åt vi (jag och en av kompisarna iallafall) Ben&Jerry och tittade på första Scream filmen. Sen behövde hon dock gå hem så vi hann inte se 2an som vi tänkt..

Idag ska jag nog åka till H&M och lite sånt.. är ju bla rabatt 10% där (tror jag) och förhoppningsvis shoppa lite! Borde jag inte få mitt studiebidrag snart? Sen iallafall, ska jag nog åka till Fellan som ska klippa mitt hår..!

Hörs sen <3 (lovar)


..






I'm back!

Känner att jag har varit borta lite väl länge nu.. Jag vet egentligen inte varför jag har varit så lat och inte skrivit på så länge, men jag har hur som helst saknat det och är nu back on track!

Kan ju ta och berätta lite vad jag har haft för mig,

Varit hemma med sjuk hund (som nu är helt återställd!)
Varit på Black&White party
Kollat på skräckfilmer
Fotograferat
Jobbat över i flera timmar..
Blivit färdig med sjukt mycket saker i skolan
Gått på bio och sett Scream 4 (berättar mer sen, så jääävla bra!!!)
Och senare idag ska jag på pyjamas party!

Puss!

home today.

Idag stannar jag hemma med sjuk hund. Stackars liten.. Har fått i honom lite vatten men nu ligger han och sover på mitt täcke i hallen. Stackarn orkar inte ens gå upp för trappan.

Medans han ligger och vilar så är jag uppe och slipar min vägg. Alltså, jag slipar bort spackel som sticker ut. Ni förstår inte hur jobbigt det är. Och hur mycket spackel det är, har haft bilder över hela väggarna och nu får jag betala för det om man säger så. Om ni någonsin bestämmer er för att sätta upp tusen bilder, använd inte häftstift! Använd väggkludd (eller vad det heter).

Nej, nu ska jag fortsätta. Skriver sen <3

gino

Idag efter skolan så köpte jag med mig massa goda frukter + vit choklad och sen jordgubbar på hötorget (två askar för tjugo kr) och när jag kom hem så gjorde jag Gino (frukter och bär med riven choklad i ugnen). Det var så sjukt gott, hade vaniljglass till också! Bjöd min kära vän Carolina, hehe vad vi åt.



Bilden och recept (om man nu behöver något..) hittas på www.recept.nu

gardiner.

Känner mig lite småtthängig.. ligger i min fina nybäddade säng (köpte nytt påslakan och kuddöverdrag på ikea idag) men mår trots det inte 100% bra. Kanske på grund av av de tre pizza slicare jag tryckte i mig.. haha men det var de värt.

Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så att jag orkar måla! Har fått hem mer färg så ska sätta igång då. Dock är denna färg också lite gråaktig säger pappa, men om den är för grå så får jag en ny färg. Shit vad mycket jag kommer behöva måla, typ tre lager. Men jag tycker faktiskt att det är kul, så..

GODNATT <3

ikea.

Har precis druckit en chai latte och sitter nu och läser. Åh, nu kom solen precis fram!

Hur som helst, om någon timme så ska jag åka till ikea. Så kul, älskar att vara där. Jag längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån och får inreda en hel lägenhet!! Men än så länge är det bara mitt rum som ska inredas.

Detta är lite av det jag ska kolla efter:


inka.

Hjälp mig någon? VAR kan jag hitta denna? Har letat i hur många månader som helst nu typ.. Kan verkligen inte hitta den.



Från Bikbok


ginatricot









Jag har en rabattkupong på Gina Tricot, 20% av, så detta är lite av vad jag har spanat in. Snyggt!

RSS 2.0