<3
















peace&love 2012

omgomgomgomgomgomgomgomg måste få tag på lowis innan jag dör dör dör dör dör dör dör.

Enter Shikari spelar på Peace&Love nästa sommar omgomgomgomg dör dör dör (igen). Vart är hon när man behöver henne?

Kräks nästan.

Så jävla exalterad.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.



Asså tror inte ni fattar men jag dör verkligen. Mitt hjärta typ slår i 180

soffa.

Shit. Så. Skönt. idag gjorde jag två prov i skolan, svenska och engelska. Känns så otroligt sjukt skönt att ha det avklarat nu! Dock vet jag ju inte hur det kommer gå.. förmodligen inte bra, men förhoppningsvis bra såklart.. Nu ska jag åka och kolla på en soffa och NÄSTA VECKA ÄR DET HÄSTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*jag skämtade, vi ska kolla på ett skåp hehe

lite bilder

Hej allihopa! Har precis ätit en liten mesig fruktsallad beståendes av honungsmelon, banan&äpple och sitter nu o trycker i mig en Cornetto Classic, sååå god. Fattar inte att dom kunde ta bort den från glassboxarna där man köper dem en och en???!!!





Är lite sugen på kokosbollar, här är en bild från en myskväll inte så länge sen. När min syster såg den bilden skrek hon ''KÖTTBULLAR!!!'' Man bah, nej.



Och så söta jag från samma kväll



Hahaha

harpan..

Jag tror mitt harpan beroende börjar gå lite för långt nu.. Jag mår inte så bra

Hej!

Hej! Jag har ju inte skrivit på evigheters evighet. Eller okej, typ fyra dagar.. Kan ta och berätta lite vad som har hänt.

Torsdag - Jag gick i skolan, min längsta dag. Börjar 08.15 och slutar 16.15, shiet. På tåget dit träffade jag på min kära vän Carolina som påminnde mig om att det är ''Ladies Night'', eller vad det var, i Stinsen och jag sagt att jag skulle följa med. Så när jag kom hem blev det bara att fixa sig och åka dit. Var lite reor och sånt, fick med mig en jätte fin tröja för 80 spänn. Kan visa sen. Haha rimmar lite? Sen fick vi goodiebags, det var det bästa på kvällen. Fast innehållet sög ju, tog två dessutom så nu är det massa skit saker här som ligger och skräpar.

Fredag - Världens chilldag och onödigaste dag i skolan. Vi har bara digitalbild. Herre så onödig dag. Men idag var en speciell dag! Jag firade ett år med Mallan&Lowis som bloggerskor på knappattack!! Grattis till oss <3. Efter skolan gick jag och Lowis och köpte en liten submacka. Så liten, men så dyr om man vill ha en stor. Efter det gick jag och tränade, sen åkte jag hem, fixade mig osv och åkte vidare till min faster. Eller först åkte vi förbi min farmors grav, vi gör detta varje år på hennes årsdag och sen hem till min faster och åt lasange och sen äppel paj. Efter det så var det bara hem och börja om, fixa till sig lite och sen drog jag och min andra kära vän Steph på fest hos hennes kusin. På bussen dit hittar vi en finsk mobiltelefon och försöker desperat nå fram till ägaren på alla möjliga sätt. Festen var okej, vi gick ganska tidigt för vi åkte och lämnade tillbaka mobilen till dess ägare! Känner att jag fick mycket gjort denna dag, haha. Produktiv!

Lördag -Soooovmorgon. Duschade, hade ansiktsmask osv osv, sen sminkade jag mig och försökte locka håret. Skulle nämligen på tjejmiddag hos Carolina och Frida. Jag och Steph bestämde oss för att dra dit tillsammans och vid 6 kommer hon över till mig för att hjälpa till att locka håret. Vid halv 7 ringer Carolina och undrar var vi är, haha, vi trodde det började 7 men tydligen så började det 6 och maten hade redan kommit och allt. Så vi fick cykla dit med halvlockigt hår och trasiga strumpbyxor. Men det var kul ändå!

Långt inlägg, men detta är ungefär vad som har hänt!

den 18 oktober

Hej! Har inte skrivit på hur länge som helst känns det som.. Har inte hänt så mycket heller. Har skaffat gymkort igen, varit med kompisar, osv. Shit. Har typ ingenting att skriva. Men det är mest för att klockan snart är 8 och jag har sjukt mycket att göra innan jag kan lägga mig. Så vi får höras imorgon!

Puss

London part five

Kom precis på att jag inte skrivit den sista delen av London resan ännu, haha oopsie! Så tänkte ta en liten paus i mitt städande och skriva den.

Så, den 30 augusti. Våran sista dag i mitt fantastiska London <3.

Idag så hade vi tänkt att gå på London Dungeon, alla gånger vi har varit i London så här vi tänkt att gå dit (förutom möjligtvis gången då jag var en liten plutt och lärde mig gå istället), men aldrig riktigt orkat, haha. Men idag, ja då tusan ska vi få det gjort tyckte vi :). Vi gick också förbi London Eye, Big Ben osv, redan sett allt innan men det kan väl aldrig skada att se det igen? Något mer vi gjorde idag som vi faktiskt inte gjort innan var att gå förbi och se Buckingham Palace! Det var tufft. Sen promenerade vi lite mer, försökte lösa in lite checkar (och få pengar), men det gick tydligen inte om min pappa inte skaffade konto och för att göra det behövde man bostadsbevis osv osv, vilket vi inte direkt hade med oss? Hahah. Köpte också min FANTASTISKA klänning från Topshop denna dag. Hoppade av bussen när vi såg första bästa Topshop. Jag fick pappas kort, gick med raska steg, hittade den nästan på en gång, och köpte den. Kärlek <3. Vi tittade lite i olika butiker, handlade lite mat och sånt också.

Sen mot eftermiddagen/kvällen var det dags att åka hem och på flygplatsen blev det samma skit som en annan gång då vi reste till London. Övervikt. Haha så då var det bara att göra samma grej igen, dra på sig massa kläder, smycken, scarfar, strumpor osv. Tror pappa hade tre tröjor, två byxor, 1 jacka, 4 strumpor, 1 scarf m.m. Man måste ta en för laget!!!!!!! Men det var trevligt. Ni vet när man har några småpengar kvar och inte orkar ha med de hem? Så var det för mig, så jag gick in och köpte en tidning, vilket fick oss att behöva små jogga till gaten. Hahaha älskar hur vi nästan alltid missar flyget <3.



Jag sitter på en stol efter London Dungeon besöket, haha.



Fint.



Ful. Ha i åtanke att jag inte tvättat håret på typ fem dagar.



London Eye, vill verkligen åka den under kvällen/natten. Vi hade tänkt och göra det en av kvällarna, men när vi kom hem typ efter varje dag ute så var vi skit trötta och klockan var typ redan 10 så..



Jag och Big Ben.



Buckingham Palace.

Tråkigt nog så togs det inte så mycket mer bilder sista dagen.. Vet inte varför dock..?

Men här är ett par tidigare bilder från resan, lite ''never seen before'' bara för att inte vara helt astråkig.



Här är vi dock hemma, ville bara visa packningen innan vi åkte. Kolla väskan hahahah!!



Vi fikade på Starbucks Coffee typ tre gånger. Så gott!



En del av hotellrummet, haha! Men som jag sagt till Lowis bland annat, hotell rummet spelar INGEN roll om man inte är en tönt som bara vill vara på rummet hela tiden. Liksom, vad väljer man? Ett billigt rum som man endast sover i iallafall och massa pengar över? Eller, ett dyrt och fint rum som man ändå inte spenderar mycket tid i, och sen knappt har pengar kvar?



Frappuccino!!!



Uttråkad chey på pub.



Söt chey kvällstid.



Söt chey utanför ''Private Garden''.



Söt chey bara.



Söt chey med yoghurt!!!!

Det var ALLT från London resan, pusspusspuss!!

Längtar redan tills mitt nästa äventyr <3 <3 <3 <3

gott



+



=



delicious


update.

Asså på måndag går jag in i vecka tre på min förkylning. Mamma kallar det förkylning men jag vet inte riktigt.. jag snorar ju inte, utan hostar konstant + skit ont i halsen och ibland huvudet. Men det kanske är förkylning? Hade lite feber förra veckan också. Det är därför jag inte har bloggat särskillt mycket. Tänkte liksom bara berätta det. Nu är det mest hosta jag har så jag hoppas vara bra snart iallafall. Kommer ihåg att jag hade sån här hosta förra året och då varade den i tre veckor.. så ja, en vecka kvar dåra.

Igår hade vi lite mys här hemma med holiday-dipp, gurka och morötter och kollade på Idol. Jag föredrar ju hellre att kolla på skräckis eller något sånt men näe.. Idol är tydligen roligare.. my ass. Såg iallafall en film igår, Defiance, måste varit typ fjärde gången jag såg den. Såå bra!

Btw, kolla vad långt hår jag har fått!!



Okej, inte så jätte långt tycker ni väl nu. Men med tanke på att jag klippte det så kort där jag målat de röda sträcket i slutet på april/början på maj i år så är det långt. Tycker jag (a) Blir säkert längre om jag plattar det... hmm.. *får ideér*



Från sidan :)

snö

SNÖ I KIRUNA???? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHHAAHHAHAHA. SÅ ÄGDA. ORKAR INTE ENS.

gråter typ

Jag gråter nästan. Har precis kommit på att mina tänder kommer vara fulare när tandtällningen tas av än vad dom var innan den sattes på. Allvarligt, detta är ingen bra dag för mig. GAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Jag hade nästan accepterat tandställningen men nu när jag kollade i spegeln så är det redan fulare nu än då och värre kommer det bli. Orkar inte. Hatar tandläkare igen nu.

RSS 2.0