London baby.

Imorgon åker jag till London. Tänkte bara berätta det.

Puss

nästan nytt part seven.





Från Monki





Från H&M

todays.







kjol från ginatricot / tights från H&M / topp från ginatricot /

Vet att man inte ser så mycket, men gillade mina kläder idag! Älskar min topp som jag stoppat in i kjolen (som egetligen är en tubtop) så den liksom blir pösig. Hihi fint. Dock så ser det väldigt tråkigt ut på första bilden, typ formlöst. Men så äre ikke i verkligheten!

skola.



Idag var det första dagen i skolan. Helt ok faktiskt. Var ju bara där en kort stund så.. Fikade iallafall lite med mina fina ko-mpisar (ja, jag har bara två). Hahahah fattar ni! Ko.

bild från fotograferingen.



Asså fotograferingen jag var på = totally awkward. Hatar att stå framför kameran, usch och fy. Dessutom var det as dyrt att köpa bilder så vi tog bara en varsin som ingick.

Jag är ful. deppmode deppmode deppmode

nästan dagens.



/ kavaj, H&M / sjal, Bikbok NY / linne, H&M / väska, Italien / jeans, Ginatricot NYA /

Anledningen till att rubriken heter ''nästan dagens.'' är för att jag redan bytt om lite. Ska nämligen, hör och häpna, på fotografering idag. Min mamma har bokat in mig och henne på något erbjudande. Personligen så är jag ju sådär måttligt road.

surprise.


nästan nytt part six.











Lite olika skönhetsprodukter, den rosa är från Italien och resten är från Polen.

livet.







Har varit lite upptagen under helgen, därav ingen uppdatering. Min pappa har nämligen varit borta under helgen, i Falun. Egentligen skulle jag också följt med men jag orkade inte haha. Hur som helst, det betydde att jag och mamma kunde göra alla våra tjejggrejer som vi gillar (shoppa, titta på film, baka osv) så har bara inte haft tid att blogga. Detta inlägg är egentligen bara lite för att visa att jag lever. Ska dra in till lite affärer och sånt om nån timme men när jag kommer tillbaka så kan jag visa lite bilder och skriva ännu lite mindre om min mysiga helg.

sen sist.

Ja, vad har hänt sen sist då?

Igår hade jag tänkt att åka till Skansen men mitt sällskap ställde in pga det dåliga vädret, haha! Idag har jag varit inne i Söder och fixat mina naglar. Fina blev de, mycket fina. Gjorde dem hos Academy of Divine Beauty. Har bara lite problem med vardagssysslorna nu ;) Jag var där med Mallan så vi gick runt lite i affärer och promenerade i regnet också!


ny kategori: ur min garderob.







Min fantastiska klänning från Bikbok och jacka (om man kan kalla den för det) från Lindex.

dagens.



/ jacka från Lindex / tröja NY från H&M / jeans från Cubus /

Ska åka in och shoppa lite snart hehe (a) och sen efter det så drar jag till Grönan. Måste bara hitta ett par andra byxor att ha på mig. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha en helt annan outfit när jag åker, inte bara andra byxor.

PUSS

skinnjacka.



Den här jackan ska jag leta efter imorgon inne i Bikbok. Har velat ha en liten skinnjacka med pälskrage hur länge som helst nu!

Hade dock hellre velat ha en längre päls, och i vit färg, som denna från Asos. Men den är för dyr just för stunden:


to cut or not to cut.

Alltså, har fått världens ångest om jag ska klippa mig eller inte.

Har velat ända sen 2008 men aldrig vågat. I början av detta år någongång så kapade jag av mitt långa hår till axellångt. Nån vecka senare klippte en kompis av mer så det blev en page. Nu har det växt ut ganska mycket och jag står inför ett dilemma. Ska jag äntligen våga klippa av det så kort som jag velat ha i 3 år? Herregud, alla mina problem.

Så här långt hade jag ''först'':



Sen efter min kompis klippning (dock har det ju vuxit ut en del här eftersom att bilden är från Italien):

 

(vet att jag är söt på sista bilden, HAHA)

Frisyren jag vill ha är denna:




Har typ 0 läsare per dag, men asså. Vad tycker ni?

nästan nytt part five





Jätte fin plånbok från Gina Tricot.



Armband från Cubus



Väska från H&M

20.23

Hej!

Tänkte uppdatera att jag lever innan det går ännu längre tid utan mina underbara inlägg <3.

Igår var jag på Gröna Lund med min lillasyster, det var mycket mysigt. Vi vann tyvärr ingenting, men ska dit igen på måndag OCH DÅ JÄVLAR. Dagen innan det var jag på lek och bus, också med min lillasyster. Vi har haft lite av en syster vecka typ, haha! Har spelat pingis också, min pappa och lillebror har satt upp ett pingisbord på tomten. Haah.

Hejdå!

idag.

Idag har jag:



Ätit glass rakt ur kartongen



Njutit av det fina vädret



Gosat med Noah



Försökt sola med en 1 år gammal sololja



Solat lite mer



Fyllt poolen med vatten och badat massa



Sprungit med hundarna



Chillat på våran fina uteplats (som är väldigt stökig på bilden..)



Blivit attackerad av Sveriges största fluga



Plockat ner nappar från träd



Lekt i vattenslangen



Lekt ännu mer



Och ännu mer



Sen har jag bakat en Brownie Cheesecake



Ätit nutella mackor

Slutsats: sommaren funkar om man vill.

efterrätt.

Tänkte visa en god efterrätt som vi åt för någon dag sen. Jätte god fryst med kesella, grädde och vit choklad (och säkert något mer) med massa goda bär på!





Mums.

nästan nytt part four.

Allt från Italien.



Jätte fina prickiga short!



Har letat efter en snygg blommig kjol hur länge som helst och hittade den (nästan) perfekta i Rom!



Typ världens finaste shorts.



Jätte snygg väska för endast 50 svenska kronor. Bilden gör den inte till rättvisa dock!

Första dopp i svenskt vatten.

Som rubriken låter! Idag tog jag mitt första riktiga dopp här i Sverige. Har innan bara doppat benen och så, men nu var jag modig och gick hela vägen hehe.. Jag vet att jag är löjlig som inte badat ännu, liksom det är redan den andra augusti. Men det är ju så kallt i vattnet! Har solat lite idag också, ytterst lite dock. Så tråkigt med alla moln.



Min BEBIS <3

nachotallrik

Hej.

Idag har jag ätit detta:



Hejdå

Gröna Lund, och allt.

Har inte skrivit nu på ett tag (ok, såg precis att jag förprogramerat två inlägg).. Sitter ute i solen och tänkte passa på.

Igår så var jag på loppis, tjänade inte ihop mycket alls. Men tråkigast är nog att knappt bli av med något. Så sjukt tråkigt att släpa hem allt igen!

(shit vad datorn är varm)

I lördags var jag som sagt på sommarkrysset och när vi åkte färjan över så skulle jag ta ett kort på Lina, men då visade det sig att jag hade glömt minneskortet i datorn. Så jag har inga bilder därifrån. Men jag tänkte ta och berätta om mina två favorit moments på Grönan. Den första när jag fick världens skavsår och fick gå in i lilla sjukrummet. Killen ber mig lägga mig på sängen för att sätta fast plåstrerna. Men jag lider ibland av fotsvett (hahaha, privat detta blir nu då) så jag ba... ''Varför då?'' *dum fråga* Haha osv, det slutar med att jag säger till honom att min kompis väntar utanför så jag måste sätta fast dom själv där ute. Hahah!
Den andra saken var när vi skulle åka Kvasten och jag sa till Lina ''Men jag trodde du ville sitta längst ut?'' precis då kommer en snubbe och spänner fast mig och säger ''Men båda är ju längst ut........'' Jag fattar ingenting men Carolina börjar skratta. Till slut fattar jag!

PUSS

RSS 2.0