Dag 30 - Ett sista ögonblick

Ett sista ögonblick? Vad menas med det?

Först så kan jag ju berätta att detta egentligen är skrivet den andra april. Har varken hunnit eller velat blogga. Har hänt så mycket! Ska berätta sen!!

Men iallafall, vet inte hur jag ska skriva ett sista ögonblick. Kanske att listan har varit rolig att göra. Dock var den verkligen roligast i början, sen tröttnade jag lite och skrev inte alls mycket eller ingående. Men jag hoppas att alla fått veta lite mer om mig! Och att jag kan gå tillbaka och läsa det här när jag blir en gammal liten dam. Eller okejdå, om ett par år iallafall.

helppp

Jag ska skriva en krönika. Jag har onormalt mycket problem med att börja. Jag ska skriva om tonårstyper. Jag kan väl ingenting om sånt? Shit. Tänk att det är detta jag vill jobba med i framtiden??? Jag orkar inte. Bara jag kommer igång så vet jag att det kommer bli bra.

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Jag vill ju typ bli nästan allt? Ena dagen vill jag skriva, andra jobba med mode, den tredje med djur, den fjärde på kontor. Men jag ska bli bra när jag blir stor. Ska tjäna massor av pengar och ge till mina fantastiska föräldrar. Typ som gåva för att de har stått ut med mig så länge och låter mig göra vad jag vill. Men hur som helst. Jag vill nog skriva mest av allt. Kanske skriva för en tidning? Mode ena dagen och krönikor andra? Något sånt. Jag ska bli en häftig morsa ockå. (detta har inget med vad jag vill bli när jag blir stor o göra men.. jag ska bo i London med en mops). Shiit elefanter på tv, kommer börja gråta. De skadar varandra. Gud nu gråter jag nästan mer när mamman vägrar lämna ungen och veterinärer försöker hjälpa <3.
Åh, jag vill arbeta med djur i framtiden. Jag ska bli sån som åker runt i olika fattiga länder och hjälper djur.


Dag 28 - Det här saknar jag

Jag saknar jätte mycket.. jag saknar till och med saker som jag aldrig haft. Det är ju as konstigt.. hur kan jag sakna något som jag inte vet hur det känns att ha? Jag saknar nog mer känslan och bekräftelsen om att ha något. Mest av allt saknar jag nog drivglädje. Tänk vad skönt att vakna upp och ha viljan till att bara göra allt nödvändigt man måste göra varje dag. Shit.

Men lite spontana saker jag saknar:

Vänner som man inte träffat på år och dar (känns det som iallafall).
Turkiet.
London.
Enter Shikari (och alla andra favoritband).
Sommaren.

Dag 27 - Det här får mig att må bra

Åh, det är så mycket som får mig att må bra. Fin musik, bra filmer, mysiga bilder, underbara vänner m.m. En stor varm chai latte och en kaka från 7-eleven, ah det skulle få mig att må bra när som helst. (dock har jag slutat med allt onyttigt. det tar på mig!!!!!!) Mitt favorit band, Enter Shikari, får mig alltid att må bättre <3 Och min hund. Sängen. Ett leénde. Närhet?. Gud ja, mycket får mig att må bra.

dansa


Dag 26 - Mina favoritkläder

Mina svarta jeans, helt klart. Alla borde äga ett par vanliga svarta stuprörs jeans. Typ den bästa uppfiningen. Dock behöver jag ett par nya för att mina har blivit helt störda på det ena benet. Kanske kan visa någondag.

Men istället för o babbla om kläder ni ändå inte vet hur de ser ut kan jag istället skriva några affärer med snygga kläder?

1. Bikbok.
2. Zara.
3. Gina Tricot.
4. H&M.
5. Cubus.

Och typ drömmärket? Acne. Gud alltså, dör så fort jag ens hör namnet.

strawberries and.... peanuts.



Har ätit skit god mat.. potatisgratäng och kött med gröna bönor, gelé och skysås. Mmm. Efterätt blev jordgubbar och cashewnötter. Fanns en stor godispåse.. men fan. Jag har slutat med sånt. Har hållt mig borta från godis osv i en hel vecka snart. Wow.

Dag 25 - Vad är kärlek?

Kärlek är allt, det är liksom något som alltid är med oss. Kärlek kan man också hitta överallt. Kanske är det ett stark band mellan mor och dotter?, äldre man och sin hund?, kanske en jävla stark vänskap?, pojke och flicka? eller varför inte kärleken till en speciell sak?. Man kan ju verkligen dela kärleken med vad eller vem som helst. Hur jävla fint är inte det? Man behöver inte heller ifrågasätta den.

Jag kommer aldrig kunna förklara helt vad kärlek är för mig. Men här är lite:

























jag ska alltid älska. jag har bestämt mig för att alltid älska. hårt, kallt, smutsigt ska jag älska. mjukt, varmt. underbart ska jag älska. jag älskar alltid.

new cardigan.



/från cubus/

As snygg oknäppt med svarta tighta jeans och svart t-shirt.

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Shit. Jag är super känslig så nästan allt får mig att gråta. På riktigt alltså. Det kan vara nästan vad som helst, en sorlig film, när något blir för svårt, inte går som jag vill osv. Men jag brukar aldrig gråta in public liksom. Jag avskyr folk som förösker att få sig själv att se ut som offer. Genom att tex gråta. Men annars är det bra att gråta. Släppa ut allt liksom.

you.




--









fyra bilder från i torsdags.

Dag 23 - Min favoritmat

Min favorit mat är.... allt. Haha, nästan iallafall. Men liksom jag älskar thai, italienskt, kinsesiskt, mexikanskt osv osv. Mat är fan fantastiskt. Shit alltså. Tänk er en stor tallrik med as god potatisgratäng med kött/kycklign och nån sås. Eller pasta med gräddsås. Ceasar Sallad. Mammas fiskgratäng. Kantareller. Pizza. Tacos/burritos.

Min favorit mat rätt är mammas makaroni pudding. Det har varit mitt svar i flera år nu. Så snart får hon fan ta och göra det igen!!

daniel.

Ska se Daniel Adams Ray om ett par timmar. Tagga!! Får inte glömma att ladda batterierna. Dog ju som sagt under Rise Against. Får INTE hända igen.
Har också glömt bort totalt att visa det nya håret. Får göra det så fort jag får tid. Älskar det iallafall. Älskar verkligen att ha det kortare. Gaah. Vill klippa av ännu mer.

Och för att undvika missförstånd - jag glömde bort 30-dagars listan igår (igen), så skriver den snart. Men, jag publicerar den på rätt dag eftersom att jag vill hålla det straight, om man kan säga så.


Kyssssss

Dag 22 - Ett annat ögonblick

Kan skriva om första gången jag såg mitt favorit band. Det var den 11 januari 2011. Och det var helt fucking awesome. Stod där mitt i folkmassa, spänd, exaterad, nervös, skit lycklig och typ alla andra känslor? Visste knappt vad jag skulle ta mig till. Var så jävla läskigt på ett sätt, jag menar.. deras fans är galna. Det är ett post-hardcore band så vad hade jag förväntat mig egentligen? Men ändå var jag på helt rätt plats - där ska jag vara. Sen när bandet kom ut på sen också gaaah (förutom trummisen, Rob, som varit busigt och förlorat tillståndet att lämna England) var det så jävla sinnessjukt.
Det bästa måste varit när jag ställde mig på en stol och såg rakt in i gitarristen, Rorys ögon (han är btw min favorit). Och så log han och lyfte på ögonbrynen, typ vafan gör hon där uppe? Gaah.

Sjukt.

long day

Idag har jag haft en sjukt lång dag. Fast egentligen kändes den inte så lång nu när jag tänker efter.. Det var nog för att vi (jag&några kompisar) gick och köpte mjukglass under dagen. Gud så god den var, polkaströssel och allt. Nu är jag hungrig igen.. är sugen på pizza. Fatta vad gott?

Några bilder:






Dag 21 - Mitt favoritgodis

Har och kommer alltid vara sura körsbär.



Men älskar också polly, chokaldskumdelfiner, hallonlakrits skallar, polkagrisar och sånnadär blå/vita delfiner.

klippt mig.

Har inte uppdaterat idag för att jag har varit upptagen i stort sätt hela dagen. Har nämligen varit inne i Södermalm med mamma för att klippa och färga håret. Så nu är det mörkare, och kortare. Är dock lite besviken eftersom att jag ville ha mycket kortare. Men jag får se hur det känns med denna frisyr och klippa kortare om några veckor om jag känner för det (vilket jag gör redan nu..) Sen lunchade vi på Espresso House, gick igenom gamla stan och över till alla ''roligare'' affärer. Köpte lite olika fina saker.

Ska ta och duscha snart (fast försöka undvika att få vatten i håret) och sen kanske jag lägger in en bild på håret!



Jag idag på Mariatorget. Btw, det var runt 10 grader och sol idag!! Skönt.

Dag 20 - Min favoritlåt

Jag kan inte välja detta.. totalt

Men, jag kan skriva en favorit låt med varje favorit band.

Enter Shikari - No Sssweat, No Sleep Tonight och Destabilise (kan inte välja bara en)

Rise Against - Audience Of One

McFLY - I've Got You

Green Day - 21 Guns

We Are The Ocean - Cutting our teeth

Blink 182 - All the small things

gaah

Orkar inte ens tänka just nu. Har sådan beslutsångest så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Dag 19 - Mitt favoritminne

Jag kan inte välja. Jag har alldeles för många och alldeles för fina minnen. Och nu är jag för trött för att skriva något långt inlägg med massa minnen. Sorry!!!!!!!

rise against <3

Igår var det ju Rise Against signering+konsert. Det var awesome. Köade till signeringen och väl där inne failade mitt kort när jag skulle betala skivan så jag skapade värsta kön. Till slut fick jag lämna kortet i själva grejen där man betalar, haha.. Var så sjukt nevös eftersom att jag stoppat upp hela signeringen typ och dem (bandet) hade bara suttit där och tittat på mig lite medlidande så jag glömde/vågade inte fråga efter kram. Vilket jag verkligen ville ha. Så när jag nästan var klar pep jag ut ett litet ''Can I hug you?'' Så gick jag ''om'' och kramade dem haha! Justja, trodde jag filmade hela skiten men när jag sen kollade på kameran så hade jag tydligen inte gjort det.

Väl vid konserten stod vi näst längst fram under förbanden men det var så jävla fittiga och respektlösa stora alkoholpåverkade män bakom som endast ville förstöra, dvs knuffades, bråkade med folk och tryckte som fan. Vi pallade inte med det + att när man blir så jävla utsatt så kan man ju inte koncentrera sig på musiken. Så vi gick och ställde oss bakom dem galningarna. På riktigt, sånna människor förtjänar en kula i bröstet.
Men det var iallafall en jätte söt vakt som sa till de jävlarna typ tre gånger innan vi gav upp. Älskar blickarna jag gav honom, typ *se vad liten och ynklig jag är.. hjälp mig!!* Haha. Sen när vi gått däifrån gick han ifrån där han stod för att kolla om vi dött (vi hade ju bara försvunnit). Så söt <3

Justja, min kamera hann dö innan jag fått några bra bilder överhuvudtaget.



St. Patricks Day paraden gick förbi kön utanför skivsigneringen!



Jag köpte två nyckelpigor för 5kr/styck.



Enda bilden jag fick på bandet från signeringen..



Jag.



Rise Against.



Rise Against.

13.13

Eftersom att jag inte uppdaterade 30-dagars listan igår så tänker jag skriva den dagen idag, fast publicera den så att inlägget hamnar igår. Bara så att alla dagar är på rätt plats liksom.

Ska också skriva lite om konserten och signeringen igår. Dock är jag fortfarande förbannad på hur jävla respektlösa människor det finns. (förklarar sen.) Och att min kamera dog osv osv.



Jag och Steph igår.

Dag 18 – 10 saker du inte vet om mig

  1. Jag är otroligt kinkig med mat. Tex, om jag ska ha skinka på mackan så kan jag inte titta på den, varken när jag lägger den på mackan eller äter. Jag kan inte heller äta fryst mat som gått ut (fast mina föräldrar säger att det inte är gammalt då), eller äta mat som går ut om en/två dagar. Har stora problem med att kolla på utsmetad ketchup, uueeek.
  2. Jag är oerhört rädd för trappor (dock vet de flesta redan om detta), har varit det ända sen jag ramlade ner för trappan på julafton för x-antal år sedan.
  3. Skulle inte klara en enda dag utan musik. Gaah! Mina favorit band är; Enter Shikari, Rise Against, We Are The Ocean, McFLY, Green Day och Blink 182. Paramore var också en favorit innan Hayley blev en bitch.
  4. Jag har alltid varit den ''konstiga'' typen. Alltså den som inte alltid ska vara seriös, skitsnygg, cool osv. Fast jag är ju cool på mitt egna sätt. Hehe.
  5. Jag var riktigt fet när jag var runt 12 år. Mamma säger att jag inte alls var det, men hallå? hon är min mamma. Hon måste säga sånt.
  6. Jag får nya crushes varje dag. Ser jag en snygg man så är jag fast. Haha! Eller, om någon tex säger hej till mig. Ah, hello new lover!
  7. Fast jag älskar att jaga bort män. HAHAAHAH.
  8. Jag lärde mig att gå i London. (haha brist på annat att berätta).
  9. I 5an så tror jag att jag hade mjukisbyxor varenda dag. Jag kan ha haft jeans någongång i slutet av den årskursen. Anledning? Jag tyckte att mina höfter och lår var för feta.
  10. Har en sån sjukt stor skadeglädje. Som när Lowis ramlade på dansen. Jag grät nästan.

inga inlägg idag.

Idag blir det inga inlägg (förutom denna), för jag kommer att befinna mig i köer hela dagen!

Rise Against, here I come!!! <3

Dag 17 - Detta ångrar jag

Egentligen så ångrar jag allt&inget. På ett sätt så vill jag ha så otroligt mycket saker ogjorda. Men på samma gång är de kanske de sakerna som har givit mig något jag håller kärt idag, eller gjort mig till den person som jag är idag. Men visst, det är klart att det finns vissa saker jag gärna hade fått ogjorda. Tex en grej som jag ångrar rätt mycket nu såhär i efterhand. Men det är tyvärr för privat för att skriva ut här haha.

Men, var stolt över den du är.

jordgubbar och choklad



Gissa vad jag hittade när jag kom hem?

modekungen.se










Dag 16 - Min favoritsemester

Jag måste nog säga Turkiet förra året, eller någon av gångerna som jag och pappa har åkt till London.
Men eftersom att jag endast har bilder från Turkiet på denna dator så skriver jag lite om den resan. Dock har jag inte särskillt många alls eftersom att jag tappat mitt minneskort i skolan med alla bilder på.. Och tydligen har ingen sett det. Yeah right.

Iallafall, det var i oktober förra året och det var sjukt jävla nice. Värme, sol, glass, as snygga män (!!!), shopping osv. Jag köpte tre skiit snygga väskor, så att ni vet liksom. Åkte parasailng, tog en tripp till Rhodos där jag åt världens godaste glass (yoghurt&kokos). Filmade lite snygga män och total förälskade mig i servitörerna på hotellet. Som vanligt alltså. Vandrade lite också, upp, upp tills vi inte kom längre. Nästa gång vi åker (som förmodligen blir i höst) så SKA jag bergsklättra!

Lite bilder:













Nu krånglar blogg.se (som vanligt?) så det går ej att lägga in fler bilder. Lägger kanske in mer när det fungerar.

fika

Köpte med mig lite fika hem idag efter att jag slutat. Efter mycket beslutsångest så blev det två olika kakor (den ena åt jag upp innan bilden togs), en chokladcrossiant, en kanelbulle och en munk. Vilket blev rätt så uppskattat.

Nu sitter jag och pluggar in en massa information om Irland. Redovisning imorgon, spänt!



Uppskattad fika.

Dag 15 - Det här får mig att må bättre

Att lyssna på någon fin/bra låt, kolla på favorit tv-serien, titta på vackra bilder, tänka på något fint eller bara umgås med någon mysig människa. Eller kanske att äta något riktigt gott (som passionscheesecake) eller sova. Shit, sova får en ju alltid att må bättre, speciellt o man är sjuk. Alltså, det är verkligen olika vad som får mig att må bättre, det beror ju på vad orsaken till att jag mår dåligt är.
Men att gråta är jävligt bra. Släppa ut allt och bara va. Kolla på en sorlig film är också bra. Och chilla. Chilla galet nu va.


Dag 14 - Det här upprör mig

Alltså, det är jävligt mycket saker som upprör mig, tex det här http://www.wimdelvoye.be/artfarm.php, alla hemska djurförsök, dödandet av oskyldiga delfiner i Japan osv osv. Okej, detta handlar mest om djur märker jag. Hehe. Skulle skriva mer och längre om jag inte var lite upptagen just i denna sekund. Men jag kommer förmodligen skriva ett långt inlägg om saker jag avskyr i framtiden.

/









pics från carolinesmode.com

so sad huh?

Min oro kom ikapp mitt förnuft. Skulle egentligen på arbetsintervju inne i Söder men bangade totallt. Det var ändå gruppintervju och känner då att jag ändå inte skulle få fram allt det jag ville berätta. Men lite surt känns det ju nu när jag mailat och sagt att jag ej kan närvara. Jag behöver ju verkligen ett jobb. Skit. Nu har jag ångrat mig. Min vanliga tur då alltså.

jag älskar dig ju?

Jag vet verkligen inte om jag älskar dig. Ibland känns det som det. Men ibland känns det verkligen inte som det. Ibland hatar jag dig. Ibland vill jag att du ska lida så otroligt mycket, så otroligt mycket som jag alltid gjort. Att du ska känna den smärta som du har givit mig. Jag vill suga ut all din luft och slå dig med tomheten. Jag vill att det ska bli tyst och mörkt. Så att du blir rädd, kanske kan du till och med gråta. Ibland vill jag nog skada dig? Ja, det vill jag, du har ju skadat mig. Det kanske du inte vet, jag brukar väl inte berätta det. Jag vill lämna dig, försvinna och aldrig komma tillbaka. Så att du får lida den här gången.

 

 

Fast då kommer jag på att jag älskar dig.


Dag 13 - Min favoritfilm

  • King Kong
  • Scream 2
  • Anakondan 2
  • White Chicks
  • (500) Days of Summer
  • An Education
  • Aliens 2

Och massa andra som jag inte orkar nämna just nu! Men jag älskar film och skulle kunna skriva en lång lista på massa bra film tips och så vidare. Även om jag inte nämnt någon sådan film här så gillar jag krigsfilmer väldigt mycket. Men också gulliga typiska tjejfilmer. Vill säga att jag gillar skräck, men gör det egentligen inte. Fast jo, eller nej. Det är en slags hatkärlek.

See yaaaaaaa!


spets





fint från https://www.ginatricot.com/blog/

deutsch

Sitter för mig själv i ett hörn och läser min tyska bok, och funderar starkt på att gå och hämta min scones som jag köpte på espresso house. Fast jag orkar nog inte, ska ändå gå hem snart så. 

Annars då? Sitter och kollar ut genom fönstret och shit asså, nästan vår. Måste köpa en vårjacka!! Sjukt sugen på typ alla från modekungen.



Jaja, hörs lite senareee. Puss.

Pretty, pretty please dont you ever, ever feel like you're less than fuckin' perfect


Dag 12 - Mina hemlisar

Alltså, hemligheter ska ju vara hemliga. Så jag tänker inte skriva något här (har absolut ingenting att göra med att jag inte orkar skriva något).

new





Nytt från gina tricot.

fint


















Dag 11 - Det här får mig att bli glad

Det är massor av saker som får mig glad, det mesta faktiskt. Det kan vara allt ifrån familjen till min favorit serie, mat, djur, kläder, allt möjligt. Jag skulle kunna göra en lång lista över saker som gör mig glad, men det som tar hem priset måste nog vara att skratta. Att vara med en nära vän och liksom inte behöva säga någonting men ändå börja gråta av skratt (hände på bussen för någon vecka sen&vi satt inte ens nära varandra). Det gör mig verkligen genuint glad. Och att känna någon så jävla bra så att man vet precis vad den personen kommer att säga, och den personen vet precis vad svaret borde vara.

Det gör mig fan glad.

wellness by beauty

Var som sagt på ansiktsbehandling idag men mami. Det var såå skönt. 
Vi fick välja mellan massa olika behandlingar och jag valde:

Aromatic Ansiktsbehandling 60min
''En avslappnande behandling med eteriska oljor.
Innehåller rengöring, peeling, brynplock, lång massage,
mask och avslutande kräm.''

Här är hemsidan för stället där vi var, http://www.zinq.nu/

Efter det så lunchade vi och gick lite i affärer, pratade också om när vi bodde där (söder alltså). Hur mycket roligare det hade varit asså haha. Nu sitter vi och har lördagsmys.

Hörs senare!

when the earth stood still



I just wanted to tell you that when the earth stood still, all I could think of was you. That the last thing I wanted to hear was your voice and see the look of your face. Before we crashed down into the black whole.

Dag 10 - Min tro

Jag tror inte på Gud, bibeln och allt vad det innebär. Vet egentligen inte vad det innebär riktigt. Har bara jävligt svårt för att tro på hela historian.
Jag tror på vetenskapen. Det man kan se och röra vid. Men jag tror också på en högre makt. Något större än oss själva som bara finns där för att hålla oss sällskap.
Sen kan jag ju självklart också säga att jag tror på ödet, kärlek vid första ögonkastet osv.


20.50

Har precis duschat och försöker ta det lite lugnt. Laddar upp lite inför helgen, inte tänker jag bara ligga och må dåligt heller. Kollar lite på Let's dance nu, men det är inte roligt längre nu när Figge inte är med.

Imorgon däremot, då ska jag och mor min på ansiktsbehandling/ögonbryns noppning/massage osv osv, på söder. Det ska ju bli mer än underbart?



bild från http://www.letsfaceit.nu/behandlingar/

Dag 09 - Min favoritbok

Min favoritbok är ''Frost'' av Maggie Stiefvater.

Vet inte vad mer jag ska säga, mår för dåligt för att hålla på och förklara vad den handlar om osv. Men den är jätte bra, läs den!

idag.

Idag mår jag inge bra. Typ det värsta jag varit med om någonsin. Åka hem från skolan med smärtor i hela kroppen, shit. När jag mår dåligt vill jag bara ligga hemma i sängen och gråta, men nu var jag tvungen att möta det värsta ever. Men jaja, jag mår ganska bra nu. Vet dock inte om jag går till skolan imorgon. Får fundera på saken och känna hur jag mår imorgon.

heart

















bilder från weheartit.com


Dag 08 - Ett ögonblick

Jag vill ju skriva jätte speciella och bra saker på den här trettio dagars listan. Men jag gör dem ju alltid så sent, så jag orkar liksom inte. Men jag ska försöka skriva något litet kort ögonblick som jag kommer ihåg.

Jag tänkte berätta om min första dag i skolan. Närmare bestämt när jag stod vid observatoriegrillen med pappa och inte vågade gå in.

Jag kommer ihåg hur jag stod där utanför och kollade på alla som gick mot skolan. Tänkte ''shit, shit, shit!! Alla dessa går säkert i skolan.'' Var sjukt jävla nervös. Stod där ute med min pappa som sa att jag borde gå in. Att det inte skulle vara så farligt. Han frågade också om han skulle följa med in. Men såklart inte, jag ville ju inte vara tjejen vars pappa följde med första dagen! Sen tog jag mod och sa farväl till honom och klev in igenom de svåra dörrarna. Fattade noll. Var alldeles för nervös för ens förstå någonting. Men gick iallafall in i aulan. Det värsta möjliga som kunde ske (för mig) skedde. Det var nästan helt fullt. Inga ''lediga'' platser. Så jag tvingades att fråga tre tjejer om jag fick sitta brevid dem. Haha! Nu i efterhand så skulle jag ju aldrig kunna peka ut vilka det var liksom, har ingen aning om vilka det är. Sen när alla ropades upp och gick iväg och vi blev mindre och mindre. Tillslut ropades jag också upp och fick träffa (halva) min nya klass!

Fast egentligen. Detta är väl mer ett minne antar jag, inte ett ögonblick. Men skitsamma jag ville berätta det här.

I've got two wishes

Om jag kunde få två saker just nu..



Jackan.



Klänningen.

Dag 07 - Min styrka och min svaghet

Jag tror att en av mina styrkor är att jag är jävligt tålamodig, när jag vill vara det. En svaghet är att jag endast funkar när jag vill funka. Jag kan lägga av helt om någon säger åt mig att göra något. Jag klarar inte av sånt. Jag måste få bestämma själv hur&vad jag vill göra. Jag behöver min självständighet (hatar också när folk kommer för nära).

&

''So there'll be cheating, better save it, but not me and my boy.
We understand that we're friends and it just ain't working,
no point in the constant fighting.
So when we go nuts, for a minute, and admit that we're just not in it. ''


skorna.






Dag 06 - Min dag

Började skolan 11.20 så innan det åt jag och fixade mig. Väl i skolan hade jag bara en lektion, fotografi. Behövde nämligen inte gå på tyskan. Jag är så grym. Iallafall, efter det så gick jag och Lowis för att leta efter någonstans att äta. Det tog sin lilla tid men det slutade med burritos! (+ glass och chai latte). Vi gick lite i affärer också, har hittat tre (möjligtvis fyra) saker som jag gäärna vill ha från ginatricot, och ungefär 100 saker från Zara. Sen åkte jag hem och har chillat och ätit osv.


american apparel

Glömde helt bort att visa vad jag köpte på American Apparel här om dagen. Ska också visa mina nya underbara skor så snart som möjligt.



Shorts, 529 kr



Knästrumpor, 99 kr styck.

vackert.

De här tre klänningarna ska jag snart beställa hem, hur fina är inte de liksom? Den sista är min favorit, ren kärlek <3









www.topshop.com

Dag 05 - I min handväska



+ massa annat skräp som jag har råkat lägga av mig någonstans under veckan.. bland annat mina nycklar.

vilken jävla söndag det blev då

Denna söndag verkar faktiskt bli bra, trots ångest mot måndag. Jag har hunnit baka bröd (skulle egentligen blivit bagels men ja), tagit en promenad till ica och köpa massa gott till lilla taco fiesta som jag har planerat. Dock glömde jag köpa gräddfil men vågar inte ringa varken mamma eller pappa om det haha. Plus att jag har köpt hårfärg så det ska jag ta och fixa med sen efter lunch tror jag!







Ta vara på eran söndag nu :*

<3


Dag 04 - Mina vänner

Jag vet inte riktigt vad jag kan säga. Orkar egentligen inte detta just nu. Men hur som helst, jag har ett par väldigt nära&bra vänner. Sen några mindre bra. Kan man säga så förresten? Är de mindre bra så kanske jag inte ska räkna dem som vänner. Såklart så sviker alla vänner en någongång, men de riktigta ''hittar'' man alltid tillbaka till. Jag är jävligt glad över de bra vänner jag har och skulle aldrig byta bort dem mot någon/något. Såklart.
Det är sjukt också hur man kan träffa nya människor och tycka om de så fort på så kort tid. Som om man känt de personerna hela livet? Tänk hur många underbara människor det finns överallt.
 
''Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." -Bob Marley

Den här bruden är iallafall min äldsta vän! Har hängt ihop med henne i över 10 år.








17.10

Har precis lagat och ätit middag. Testade något helt nytt idag, skumt men gott. Tycker nog att jag lyckades ganska bra. Nu har jag precis bakat en kaka med blåbär som är i ugnen, färdigt om ungefär 20 minuter. Mums. Sen ska jag nog bara fortsätta att kolla på O.C, inne på avsnitt 14 nu.
Förhoppningsvis så får jag lite sällskap ner till ica sen där jag ska köpa en hårfärg!

<3

zara



Kan inte riktigt släppa denna klänning från Zara. För 299 kr blir den min. Värt?


Dag 03 - Det här åt jag idag

Idag har jag (än så länge) ätit mackor, glass, godis och lite rester från igår. Druckit cappuccino och juice.
Nu har jag precis lagt på den fyllning jag vill ha på min hemmagjorda pizza, maassa gott. Dock kan man bara ha en pizza i ugnen i taget, men jag står som trea på tur!

Hoppas ni får en lika trevlig kväll<3


frukost

Sitter här och ska snart äta frukost, mackor i ugn och cappuccino med toblerone bitar. Har testat det förut men kan inte minnas om jag gillade det, så nu får vi se.



Skulle egentligen ätit thai buffé som lunch med två vänner, men de ställde in den ena efter den andra. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till haha. Fast iofs, jag måste läsa ut en bok tills nästa vecka. (känner att detta kommer bli en matblogg)


Dag 02 - Mina rädslor

Alltså jag är rädd för det mesta faktiskt.

Allt från trappor och mörker till att förlora någon som står mig nära. Självklart är vissa rädslor större än andra, som den sistnämda tillexempel.
Jag skulle kunna skriva långa listor och förklaringar om vad mina rädslor är, men eftersom att jag är trött och inte orkar så blir det en kort liten lista bara.

  • Trappor
  • Höga höjder
  • Hyenor&vargar
  • Sjöar/hav/bäckar osv, you name it
  • Förlora någon jag tycker om
  • Mörker
  • Döden

 


macarons



Blev lite (mycket) blåst inne på American Apparel men fikade bort mina sårade känslor. Åt en underbar passions cheesecake som var sjukt god, min första macaron någonsin och en chai latte.

Visar vad jag köpte imorgon, nu måste jag läsa.


3/3



Alltså, hur underbart får något vara?
Sitter på golvet med solen i nacken, lyssnar på musik och äter skorpor. Livet.

Ska snart ta mig till American Apparel och kanske fika lite sen också.

Dag 01 - Presentera mig själv

Nu har jag suttit här ett bra tag för att försöka skriva ner vem jag är. Men det går verkligen inte. Jag vet inte själv vem jag är? Det är väldigt svårt. Hade gärna haft någon annan att skriva det här, men jag borde ju känna mig själv bäst kan man ju tycka.

Jag ska försöka.

Jag heter Josefin Backlund och fyller sjutton i sommar. Studerar fotografi inne i Stockholm och tycker då rätt uppenbart om att fotografera. Men tycker nog lite bättre om att skriva faktiskt. Dumt val kan ni då tycka. Ja, det kan jag också tycka ibland. Annars då? Jag älskar att resa, kolla på film, fika, shoppa, vara i naturen och de mesta som vem som helst i min ålder skulle göra. Tycker också väldigt mycket om musik, djur, skor och väldoftande bodylotions (kokos&vanilj). Det är fint.
Gillar inte slask, är väldigt petig med mat och avskyr människor som tror de är bättre än andra.

Fint försök jag gjorde <3


30 dagar.

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Mina rädslor
Dag 03 - Det här åt jag idag
Dag 04 - Mina vänner
Dag 05 - I min handväska
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min styrka och min svaghet
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min favoritbok
Dag 10 - Min tro
Dag 11 - Det här får mig att bli glad
Dag 12 - Mina hemlisar
Dag 13 - Min favoritfilm
Dag 14 - Det här upprör mig
Dag 15 - Det här får mig att må bättre
Dag 16 - Min favoritsemester
Dag 17 - Detta ångrar jag
Dag 18 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 19 - Mitt favoritminne
Dag 20 - Min favoritlåt
Dag 21 - Mitt favoritgodis
Dag 22 - Ett annat ögonblick
Dag 23 - Min favoritmat
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Vad är kärlek?
Dag 26 - Mina favoritkläder
Dag 27 - Det här får mig att må bra
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 - Ett sista ögonblick


RSS 2.0